Wyniki | |
---|---|
Liczba rekordów w tym zapytaniu: | 2 |
Liczba rekordów w badaniu: | 2 |
Procent ogółu: | 100.00% |
Statystyki pytania Pytanie1 | |||
---|---|---|---|
Czy program i zakres szkolenia spełnił Pana oczekiwania? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 1 | 50.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 1 | 50.00% | |
Statystyki pytania Pytanie2 | |||
---|---|---|---|
Czy prowadzący szkolenie profesjonalnie przekazali wiedzę i umiejętności ? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie3 | |||
---|---|---|---|
Czy uzyskane przez Pana umiejętności są przydatne w karierze zawodowej? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie4 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia pozyskała Pani wiedzę i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie kucharza? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie5 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani przygotowywać stanowisko pracy kucharza zgodnie z wymogami? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie6 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani pobierać surowce i półprodukty do produkcji kulinarnej? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie7 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani zabezpieczać surowce, półprodukty i wyroby gotowe przed zepsuciem? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie8 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani dokonywać oceny organoleptycznej i estetycznej surowców kulinarnych, półproduktów i wyrobów gotowych? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie9 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani prowadzenia obróbki wstępnej surowców? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie10 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani przestrzegania higieny osobistej i higieny produkcji? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie11 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani utrzymywania na bieżąco czystości na stanowisku pracy? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie12 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani wykonywania pod nadzorem kucharza różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi asortymentów potraw z jarzyn, mleka, jaj, kaszy, mąki? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie13 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani posługiwania się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie14 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani wykonywania bieżącej konserwacji maszyn i urządzeń kuchennych? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie15 | |||
---|---|---|---|
Czy w drodze szkolenia nauczyła się Pani wykończenia, porcjowania, dekorowania i estetycznego wydawania wyrobów kulinarnych pod ścisłym nadzorem kucharza? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie17 | |||
---|---|---|---|
Czy ponownie skorzystałaby Pani z usług firmy szkoleniowej realizującej szkolenie? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie18 | |||
---|---|---|---|
Czy poleciłaby Pani firmę szkoleniową /wykonawcę szkolenia innym osobom? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |
Statystyki pytania Pytanie19 | |||
---|---|---|---|
Czy poleciłaby Pani wykładowcę/trenera szkolenia innym osobom? | |||
Odpowiedź | Liczba | Procent | |
Tak (T) | 0 | 0.00% | |
Nie (N) | 0 | 0.00% | |
Brak odpowiedzi | 0 | 0.00% | |
Niezakończone lub Niepokazane | 2 | 100.00% | |